USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

В Одесі поставили памʼятник Стіву Джобсу. ФОТО

27 Липня 2012 16:48
В Одесі скульптор-новатор Кирило Максименко створив двометрову скульптуру у вигляді руки, присвячену памʼяті Стіва Джобса.

Про це пише ТСН.

З одного боку на скульптурі вирізано серце, а з іншого ‒ яблуко. Скульпторові знадобилося чимало часу, щоб підібрати деталі для роботи ‒ адже вона не монолітна, а зварена з великої кількості авто-і мотозапчастин і різного металобрухту. Місцем для двометрового памʼятника обрали територію перед фасадом студентського гуртожитку.

Студенти та ректорат Державної академії технічного регулювання якості заявили, що за залучені кошти готові встановити скульптурну композицію «Спасибі, Стів!»

«Це дуже актуально, свіжо і своєчасно. Сьогодні в століття вибуху інформаційних технологій Стів Джобс ‒ кумир молоді, повністю змінив світ. Це ‒талановитий винахідник», ‒ зазначила глава історико-топонімічної комісії, віце-мер Одеси Олена Павлова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Чеширский Кот Показати IP 27 Липня 2012 17:18
Стимпанк рулит.
Вася Показати IP 27 Липня 2012 22:21
Гарне фото ............?????!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus