USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Студентам розповідали байки

20 Січня 2012 15:49
Байки та вірші Євгена Гребінки розповідали студентам обласного технікуму Національного університету харчових технологій бібліотекарі.

Літературний вечір із нагоди 200-річчя від дня народження письменника відбувся в обласній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки 19 січня.

Під час заходу, який отримав назву «Терни та зірки Євгена Гребінки» студентам розповіли біографію письменника і нагадали про його творчі здобутки. Працівники бібліотеки також декламували вірші, а першокурсник обласного училища культури і мистецтв імені Ігоря Стравінського Сергій Фелістович – байки, зокрема «Ведмежий суд».

Також відвідувачі імпрези послухали романс «Очи черные…», текст якого написав Євген Гребінка, і ознайомилися з виставкою, приуроченою до 200-ліття від дня нароження письменника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ірина Показати IP 21 Січня 2012 10:59
де думка самих студентів про байки?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus