USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Успішні люди, які так і не закінчили вишу. ФОТО

14 Листопада 2012 17:41
Німецьке видання «Das Handelsblatt» опублікувало список відомих особистостей, для яких відсутність вищої освіти не стала на заваді успішній кар’єрі та всесвітньому визнанню, - повідомляє «Тиждень.ua».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
сеня Показати IP 14 Листопада 2012 17:51
де фото янека проффесора
не успішний Показати IP 14 Листопада 2012 18:02
Навіщо вам Бренсон чи Дісней, навіщо далеко ходити? Наш рідний луцький Петро Кравчук з посвідченням тракториста і кочегара був замміністра, керував Укравтодором, збив капітальчик, має підприємство, залишається успішним і молиться тихенько богу Ієгові. І дивиться він на власників кількох дипломів, які працюють вантажниками, як на писаних ідіотів.
Теоретик до не успішний Показати IP 14 Листопада 2012 20:39
Слід зауважити, що вони, успішні, в більшості організатори та засновники. Також успішні утримувачі капіталу. Вища освіта передбачає виховання їх розумних слуг. А щодо дводипломників вантажників... мені достатньо було одного диплома, щоб усвідомити, що у вишах незалежно від спеціальності не учать як заробляти гроші, а щось дуже відірване від реального стану справ. Ось і виходять нікому не потрібні спеціалісти з великими амбіціями.
Чеширский Кот Показати IP 14 Листопада 2012 18:04
Многие из них просто гениальные люди, им вполне хватило самообразования плюс таланта бизнесмена(или бизнесвумен).
Хтось Показати IP 14 Листопада 2012 18:32
В умєлых руках и шапка сковородка!!!
Андрій Показати IP 14 Листопада 2012 19:12
А Віктор Федорович де ?
Bert O-Nill Показати IP 14 Листопада 2012 21:54
А скільки тих, хто як Кравчук купили дипломи! Для того, аби стати успішним і багатим треба щось інше. Люди з академічною освітою рідко без спадщини стають багатими. Освіта - це не те, від чого багатшають, духовне багатство антипод багатству матеріальному.
українка Показати IP 15 Листопада 2012 14:39
У нас зараз все зводиться до вищої освіти, есть бумажка ти человек, нет бумажшки ти не человек. В яку бюджетну організацію візьмуть чи навіть в іншу без диплома. Вони навіть не дивляться, що барани з дипломами, лиш би був. Яку освіту дає виш Україна .А ніякої.Вчаться там одні барани, які в школі ледь на трійку витягували.Плати бабло заходиш і виходиш,ніхто тебе нічого не запитує, лиш би гроші заплатив.Але ти маєш диплом, а там,якщо в бюджеті, то й баран потягне, за нього просто будуть робити інші. Бо туди попадають всі свої куми, свфіти,брати дітки і мамки. Так шановні без диплома ні туди і ні сюди. Будь-який, лиш би був,різниці нема.По блату будеш працювати начальником і з дипломом гінеколога. Ура слава нашій країні, дурдом на кожному кроці.
Лучанка до українка Показати IP 15 Листопада 2012 16:57
Підписуюся під кожним словом!!! 100%!!! Жах, що люди деградовані,що країна ідіотизму..., тут ще гірше треба сказати, просто згідна з Вами!
))) до українка Показати IP 15 Листопада 2012 23:58
тут дело не совсем в дипломе. В Британии, да и во многих других достаточно нешизанутых странах, главное, чтобы человек с работой справлялся, ну и высшее образование нужно - но не обязательно профильное. барано сами родили и воспитали. нефиг жиловаться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus