USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку — тепла, та не спекотна середа

31 Липня 2012 17:02
Теплий та помірний день очікує на лучан завтра, у перший день серпня.

Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр.

Так, упродовж дня буде ясно, уночі та зранку температура повітря сягне 18…20 градусів вище нуля, удень та ввечері підніметься до 23…27 із позначкою «плюс».

Вітер – північно-східний, 2…4 м/с.

У народі стверджували: з цього дня судять про характер погоди наступної осені, мовляв, «Дивись осінь по Мокрині». Сухий, ясний, жаркий день зумовить суху теплу осінь. «Відро на Мокрину - осінь суха». Дощовий, похмурий день вкаже на негоду осені.

У давнину також помітили: якщо дощ іде зранку – початок осені буде дощовим, дощ почнеться опівдні – дощовою буде середина осені, до вечора дощ – кінець осені дощовий. Сильний вітер і мінлива хмарність відповідають змінній погоді осені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus