USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Українцям пропонують підготуватися до кінця світу. ВІДЕО

30 Листопада 2012 10:11
Чоловічі, жіночі та дитячі набори для виживання, путівки на край Землі і навіть квитки на той світ можна купити в Україні перед кінцем світу.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Пропозицій для тих, хто чекає Апокаліпсису, в Україні, виявляється, купа. І що вражає найбільше, попит на них ‒ шалений.

Так званий офіс раю розташований в Україні. Однак, зустрітися з ТСН його представники просто не знайшли часу ‒ роботи купа. Рід занять особливий ‒ продаж квитків на той світ. Зі стовідсотковою гарантією потрапляння ‒ так написано на сайті.

За 120 гривень можна потрапити до раю, за 150 ‒ у пекло. Дорожче, бо на останнє, виявляється, попит вищий. Звісно, такі путівки реалізуються як сувеніри. На кшталт купування зірок у небі чи ділянки землі на Місяці. Всесвітня ж мережа просто кишить пропозиціями, як зустріти чи підготуватися до Апокаліпсису.

Церква ж запевняє ‒ тільки Бог знає, коли все скінчиться, а бізнес «на кінці світу» називає гріхом. Архімандрит Лонгин розповів: «Питання майбутнього і кожної людини, взагалі її вічного життя і майбутнього всього людства ‒ це серйозні речі. Такі жарти є, фактично, гріхом».

Попри це 21-го грудня за гроші в Україні вас можуть сховати під землею, туристичні фірми ‒ відправити на край Землі, а в одній з компаній пропонують набори для виживання. Від пелюшок з іграшками, гігієнічних засобів ‒ до харчів із тривалим терміном зберігання. Вартість наборів від 200 до 300 гривень. Керівник інтернет-магазину каже, що комплект для виживання намагалися скласти з товарів, які можуть виконувати відразу декілька функцій. Перевіряли на собі.

Директор інтернет-магазину Максим Андрієнко розповів: «Беремо презервативи, в них можна переносити воду, вміщають вони до 4 літрів води і розтягуються на 30 сантиметрів, можна також використовувати для зберігання документів, можна також з них робити рогатку, що вже буде зброєю для підстрілу птахів і дрібної живності».

Творці таких наборів певні, в екстремальних умовах з ними протягти можна довше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
сеня Показати IP 30 Листопада 2012 10:23
якщо кінець світу то я куплю 3 кімнатну квартиру хату за 5 тисяч баксів. з оформленням на сеню. хто продасть своє житло.до 21 осталось зовсім мало часу вам уже воно не потрібне буде .чекаю пропозиції
))) Показати IP 30 Листопада 2012 10:58
и чем они отличаются от попов и прочих шарлатанов? правильно, тем, что у них весело.
vetal Показати IP 30 Листопада 2012 11:03
слабі люди!!))один Бог знає коли все закінчиця!і не смішіть здорових людей
Затемнення Показати IP 30 Листопада 2012 16:48
Кінець-не кінець, а на випадок затемнення свічок купив.
валя Показати IP 1 Грудня 2012 11:10
кінця світу не буду перенесли до березня
марина Показати IP 12 Січня 2013 15:54
Це все маячня кiнця свiту не буде,буде кiнець людям тай в Бога нiхто не був.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus