USD 41.05 41.38
  • USD 41.05 41.38
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.53

Українці-екстремали «лоскочуть нерви» на канатній переправі. ВІДЕО

4 Травня 2013 18:44
З настанням майже літнього тепла літні розваги теж не забарились. У центрі уваги сьогодні - адреналіновий відпочинок. Тим паче, що минулий рік показав - далеко не всі атракціони справні. І через зношеність, і через недотримання правил користування трапляються нещасні випадки, - йдеться у сюжеті ТСН.

Свят більше, а коштів менше. Початок травня - яскраве тому підтвердження. Спільна морока для українців, вільних від роботи, - як відпочити незабутньо. Канатна переправа над Дніпром цього року запрацювала однією з перших. 532 метри завдовжки, швидкість 60 км/год.
У рейтингу розваг до 300 гривень - атракціон посередині. Менш ризикові українці активно взялись за традиційні скутери і велосипеди. Ціни за годинний прокат цього сезону коливаються від 10 до 100 гривень за годину.

Колишній спортсмен Олександр на одній зі столичних околиць навчає викрутасів усіх охочих. Запевняє, відпочинок точно запам'ятається. Єдине, що просить взамін - гроші на бензин.

Дитячі розваги також набирають обертів. Гірки, батути, каруселі. Ціни залишились торішні - від 10 до п'ятдесяти грн. Насамкінець у пошуках адреналіну наші журналісти зважились на те, що точно не для всіх - і за ціною, і за безпекою.

В той же час інструктор з банджі-джампінгу Павло запевняє - усе компенсують враження. 42 метри висоти, які можна прирівняти до падіння з 15-типоверхівки.

Ще одна, не менш корисна порада - вимагати на таких атракціонах дозволи на експлуатацію. Через смертельний випадок торік у Євпаторії і купу травм по Україні подібні розваги - в особливій категорії ризику.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus