USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.70
  • PLN 10.77 10.92

Український мультсеріал зацікавив іноземців. ФОТО

27 Листопада 2012 15:07
Перший український 3D анімаційний серіал про пригоди Ескімоски в Арктиці зацікавив глядачів у США та Канаді - повідомляють на сайті «ТСН».

Мультфільм українського режисера Олексія Шапарєва «Ескімоска» купили телеканали Канади, США, Китаю та Індії. Складається він із серій, тривалістю 5 хвилин кожна. Герої спілкуються між собою мовою звуків і жестів, що допомагає зрозуміти його усім без винятку.

До того ж персонажами анімації зацікавились кондитери та розробники комп'ютерних ігор. Отже, ймовірно, невдовзі кумедними Ескімоскою, ведмедем, оленем та іншими можна буде погратися, або навіть з'їсти.

За сюжетом, головна героїня мультика щодня рибалить у маленькій бухті зі своїми друзями Розумником, Громилою і домашнім улюбленцем Оленем. Щоразу вони знаходять загадковий предмет, що плаває у воді, і намагаються вигадати йому нове застосування. Для цього вони використовують всю свою винахідливість і уяву, внаслiдок чого потрапляють у кумедні пригоди.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus