USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Українським музикантам пропонують «розігріти» Мерліна Менсона. ФОТО

9 Листопада 2012 16:36
Менеджери легендарного співака Мерліна Менсона шукають українську групу для розігріву на концерті у Києві. Переможця обиратиме сам співак.

Про це повідомляють на сайті «ТСН».

20 грудня в Палаці спорту одна з українських груп зможе виступити на розігріві перед концертом легендарного Мерліна Менсона.

Наразі менеджери співака оголошують конкурс на кращий гурт для розігріву перед виступом великого і жахливого короля шок-року.

Так, переможця відбору обиратимуть у кілька етапів. Лонг-лист претендентів складе журі, до складу якого увійдуть організатори концерту і редакція Open.ua. Список фіналістів визначить голосування фанів, серед претендентів якого, Мерлін Менсон і обере найкращого, на його думку.

Заявки на участь у конкурсі, разом з посиланнями на відео можна скидати на електронну скриньку [email protected] до 01.12.2012.

Нагадаємо, що концерт співака відбудеться в межах світового туру «Hey, Cruel World…Tour».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Чеширский Кот Показати IP 9 Листопада 2012 22:11
Вообще-то читается Мэрилин Мэнсон, а не Мэрлин.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus