USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.65 41.90
  • PLN 10.65 10.87

Українсько-польські взаємини – у науковій монографії. ФОТО

2 Березня 2013 09:01
Презентація наукової монографії Людмили Стрільчук та Віталія Стрільчука «Інституційні складові українсько-польських гуманітарних взаємин і співробітництва» відбулась у Волинському краєзнавчому музеї.

Монографія вийшла у видавництві ДП «Волинські старожитності».

Про це повідомили у прес-центрі ДП «Волинські старожитності».

Зокрема в монографії дослідили та висвітлили інституційні складові українсько-польських гуманітарних взаємин і співробітництва.



Дослідники використали значний документальний і фактологічний матеріал, присвячений комплексу проблем українсько-польській взаємодії у сфері культури і мистецтва, освіти, науки і вищої школи, засобів масової інформації, реституції культурних цінностей, молодіжної політики, спорту, охорони здоров'я, туризму, співпраці національних меншин тощо.



На заході виступили заступник голови ОДА Олександр Курилюк, начальник управління культури Володимир Лисюк, Кшиштоф Савіцькі, Михайло Яцишин, Олександр Гаврилюк, Василь Ворон.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus