USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Українські богатирі – проти алкоголю. ФОТО

29 Вересня 2011 09:42
Волинське православне братство тверезості спільно з Луцьким інститутом розвитку людини Університету Україна провели спільний соціально-виховний захід для студентів вишу «Краще тверезе життя, щоб сила і слава була» - серед почесних гостей був чемпіон світу за програмою Strongman і володар титулу «Найсильніша людина планети» у категорії до 105 кіло Сергій Конюшок.
Про це інформує прес-служба Волинської єпархії УПЦ.

«Сьогодні тут зібралися разом рекордсмени світу, люди науки і священики, - каже ведучий заходу, співзасновник братства тверезості, священик Стефан Ярема. – Успішні люди, що чимало досягли в житті, згуртувалися, аби показати приклад тверезого способу життя молодим».

Ректор Волинської духовної семінарії Сергій Ющик у своєму виступі наводить слова Григорія Богослова: «Для того, щоб зло перемогло в світі, треба, щоб добрі люди нічого не робили». Тому він вважає, що нині якраз той час, коли потрібно консолідувати зусилля. Тільки тоді в України є шанс на майбутнє. Тим більше, що росте відсоток молодих людей, що вживають не тільки алкоголь, але й наркотики.

«Найсильніша людина планети» Сергій Конюшок на власному прикладі переконує, що твереза людина – успішна. Займаючись улюбленою справою, він вважає себе абсолютно щасливим.
«Я обираю тверезе життя, - заявив він. – Алкоголь – лише ефект від першої склянки. А коли ви позаймаєтесь хоча б рік і відчуєте результати, ви ніколи не проміняєте радість від занять спортом на сумнівне задоволення від спиртного. Я особисто після тренувань відчуваю просто ейфорію! І ніщо не може зрівнятись з цими відчуттями».

Після зустрічі із студентами Сергій Конюшок став рефері і ведучим відбіркового турніру на кубок студентських ігор із силового багатоборства «Богатирські ігри -2011». Молоді спортсмени змагались у силі та швидкості в кількох вправах.
Найбільш видовищним шоу стало перетягування з місця транспортера, вагою 7 тонн. Найсильнішим тут виявився студент факультету фізичної реабілітації Василь Радішевський. Йому вдалося за хвилину зрушити багатотонну автівку з місця на 69 сантиметрів.
Довідково:

Соціально-виховний проект «Краще тверезе життя» заснований головою правління громадської організації "Асоціація замовників та виробників соціальної реклами в Україні" Ігорем Бабієм та Волинським православним братством тверезості.

Минулого року волиняни мали змогу бачити дану соціальну рекламу з закликом «Краще тверезе життя» на біг-бордах міста Луцька.

Цього року до проекту долучився стронгмен Сергій Конюшок. Уже тривалий час «Професійна Ліга Стронгменів України» виступає під даним гаслом .


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus