USD 41.60 41.95
  • USD 41.60 41.95
  • EUR 41.60 41.90
  • PLN 10.62 10.85

У місто на Волині приїхали рятувальники-байкери з Польщі. ФОТО

30 Травня 2013 08:50
Рятувальники з Польщі подорожують на раритетних мотоциклах та приїхали і у Ковель. Днями до Ковеля завітали гості з сусідньої Польщі Томас Луто та Томас Кетпінонскі, які представляли Муніципальну пожежну службу міста Сопот. Під час подорожі на раритетних мотоциклах, вони зустрілися зі своїми колегами-рятувальниками з Ковеля, - пише Про Ковель.

Також, польські пожежники побували у місцевій загальноосвітній школі №10. Гості нагадали учням про правила поведінки з вогнем, протипожежної безпеки, а також розповіли, що в усьому Світі діє загальний номер виклику екстреної допомоги, в тому числі і пожежної служби, 112.



Маленькі ковельчани мали можливість задати гостям запитання, що цікавили, і отримати вичерпні відповіді. А на хорошу згадку від зустрічі рятувальники з-за Бугу вручили своїм уважним юним слухачам цікаві сувеніри з міста Сопот.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus