USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Церква у Маяках відкрила у себе дитячий майданчик. ФОТО

1 Вересня 2011 16:39
Уперше на Волині відкрито дитячий майданчик, зведений на території храму – місце для дитячих забав біля Свято-Покровської церкви села Маяки Луцького району урочисто освятили на свято Успіння Пресвятої Богородиці.

Про це інформує прес-служба Волинської єпархії УПЦ КП.

У відправі, яку очолив настоятель парафії протоієрей Михайло Бучак, взяли участь голова сільради Ігор Ярмольський, жертводавці – депутат сільради Олександр Хомич, гендиректор ПАТ «Луцьксантехмонтаж № 536» Ігор Чорнуха та інші миряни.

Вітаючи присутніх, зазначив: «Церковна громада гуртується не тільки для спільної молитви, а й для служіння в багатьох інших напрямках. І зараз наша мета – звернути увагу батьків на дозвілля дітей. Краще нехай вони бавляться на цьому майданчику, ніж постійно дивляться телевізор чи граються на комп’ютері», - зазначив отець Михайло.

«Ідею облаштувати церковний дитячий майданчик подав архієпископ Луцький і Волинський Михаїл під час одного з храмового празника парафії, – повідомив інформаційній службі єпархії о. Михайло. – Тоді владика висловив задоволення немалою кількістю дітей у церкві, яких, до речі, щонеділі після Служби підбадьорюють печивом і цукерками».

«Побачивши багато малюків у храмі, архієрей зауважив, що можна було б у церковному дворі зробити для них ігровий куточок чи майданчик. Цю ідею тепер втілено», – зазначив настоятель.

На святі було близько двохсот дітлахів, для яких накрили солодкий стіл.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанка Показати IP 1 Вересня 2011 18:12
Історичка "маяківська" тюфу на тебе, викладати вчися!!!
Exaboto Показати IP 1 Вересня 2011 20:30
так звичайно.... діти ж такі беззахисні. їм буде дуже легко впарювати.
Саша Показати IP 2 Вересня 2011 11:05
Майданчик щось бідовенькиий вийшов... Могли б щось сучасніше запропонувати дітям...
ursa Показати IP 29 Вересня 2011 22:42
Первые они, гы... В Киверцах уже давно есть площадка возле церви ;)
оксана Показати IP 7 Червня 2012 22:14
всі молодці!!!!!а ви не кидайте безглузді коментарі!!!
діма Показати IP 26 Січня 2014 13:22
приколене

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus