USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку зріє бунт інвалідів

23 Листопада 2012 16:48
Працівники обласного центру соціально-трудової реабілітації інвалідів «Енергія-І» пікетуватимуть Луцьку міську раду, якщо їм не знайдуть земельну ділянку для зведення приміщення центру.

Про це 23 листопада розповів заступник директора «Енергії-І» Олександр Крутилко.

З його слів, нині організація орендує приміщення на вулиці Писаревського і щомісяця платить за оренду 3 тисячі гривень. «Ми порахували, що за 2-3 роки орендної плати ми можемо побудувати собі приміщення. Тим більше, в цьому приміщенні, яке орендуємо, нам не вистачає місця… В міській раді не зменшують оренду, земельну ділянку не дають, а всюди кажуть, що допомагають інвалідам», - стверджує посадовець.

Тому «Енергія-І» звернулася до міської ради за дозволом орендувати землю поруч з будівлею, де розташована організація. Однак, депутати надали цю ділянку ПП «Домінанта».

Хоча, зі слів Крутилка, реабілітаційний центр першим звернувся до обранців громади, а «Домінанта», отримавши землю, не виконала усі вимоги рішення міськради. Для прикладу, договір про оренду уклали більш як через півроку, але зобов'язувалися це зробити за місяць.

Власне це він розповів членам «земельної» комісії ради та попросив, аби її члени посприяли виділенню землі. Вони ініціативу Крутилка підтримали та відповіли, що фахівці муніципалітету шукатимуть ділянку.

Опісля цього, в коментарі «ВН», Крутилко висловив сподівання, що мерія таки посприяє центру соціально-трудової реабілітації інвалідів. «Якщо не буде ніякого сприяння, то ми виведемо під міську раду 50 інвалідів, які працюють в «Енергії-І», щоб вони розказали про своє «життя-буття», - додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Цікаво Показати IP 23 Листопада 2012 17:34
А що то за таке потужне приміщення буде за 108 тис. грн., то і на фундамент буде малувато. Землі комусь захотілось, прикриваються інвалідами.
Чеширский Кот Показати IP 23 Листопада 2012 18:12
Хм, а что он собирается за 100 тыс грн сегодня построить?
Ольга Показати IP 25 Листопада 2012 13:48
А чому нас ніхто не питає про життя-буття, вже їм землю давай, чи в нас зарплата набагато більша ні у цих інвалідів. У них ще пільги на все, а в нас нічого. Дістало це все до смерті.Ми ще йв додачу роботи не можемо знайти , а жити як нам? Не плачемося і не вимагаємо, а робимо, то ми на них. Та в нас в Луцьку половину здорових людей мають групи, і рахуються інвалідами. Хоч здорові, як бугаї, гроші заплатили і інвалідами стали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus