USD 41.40 41.80
  • USD 41.40 41.80
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

У Луцьку вибрали найкращого студента-журналіста. ФОТО

8 Листопада 2013 08:00
Конкурс серед студентів Інституту філології та журналістики Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки відбувся сьогодні, 7 листопада. Перемогу здобула Тетяна Денисюк, «обійшовши» дев’ятьох конкурсантів.
Так, в одній із навчальних аудиторій зібралися учасники й глядачі. Більшість – одногрупники та друзі тих, хто вправлявся у журналістській майстерності. Судили майбутніх акул пера випускники цього ж факультету: журналіст газети «Сім’я і дім» Андрій Собуцький, кореспондент всеукраїнського журналу «Лісовий вісник» Тетяна Стасюк та завідувач відділу листування і роботи з читачами газети «Волинь-Нова» Анна Карась.



Учасників мало бути десять, але один ыз них в останній момент відмовився від участі у змаганні. Загалом, найкращого студента серед майбутніх акул пера визначали за сумою балів у п’яти конкурсах.
Суть кожного завдання була напряму пов’язана із журналістською діяльністю. Так, учасникам довелося робити репортаж із місця імпровізованої катастрофи, брати коментарі, оформляти фоторепортажі, ставити запитання президенту тощо.
Після першого конкурсу за сумою балів була визначена п’ятірка кращих, яка продовжила змагання у наступних категоріях.
Жваво підтримували своїх колег одногрупники учасників та учасниць.



Їм також не довелося сумувати, адже між конкурсами в аудиторії звучав чарівний голос та звуки гітари у виконанні студентки Анни Бідун.

Отже, після останнього конкурсу за сумою балів найкращою стала Тетяна Денисюк, друге місце – за переможницею минулорічного конкурсу Анастасією Передрій, почесне третє місце зайняла Тетяна Бондарук.




На фото знизу власний проект представляє краща студентка-журналістка СНУ Тетяна Денисюк







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВС Показати IP 8 Листопада 2013 10:10
мій рідненький філфак))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus