USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку «танцювала Волинь». ФОТО

30 Квітня 2012 13:47
17 співочих та танцювальних колективів зібралися на святі хореографії «Танцює Волинь», аби відзначити Міжнародний день танцю.

Мистецьке дійство відбулося 29 квітня у міському Палаці культури.

Концерт розпочався з виконання двох вокально-хореографічних композицій Волинським державним академічним народним хором – «Ой весна, весна» та «Волинський козачок».



Учасники дійства виконували не лише народні українські танці. Для прикладу, ансамбль «Юність» подарував глядачам запальне латиноамериканське танго, а згодом продемонстрував свої вміння у вправному вальсуванні.


Натомість ансамбль сучасного танцю «Фаворит» луцького НВК-гімназія № 21 презентували композицію «Футбольний карнавал», яку присвятили Євро-2012.



Варто зауважити, що глядачі зайняли майже всі місця в концертній залі Палацу культури. А багато людей знімали виступи на відеокамери.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Каріна Показати IP 30 Квітня 2012 22:55
а автор цієї статті міг би й всі назви гуртів написати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus