USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У Луцьку привітали освітян. ФОТО

3 Жовтня 2012 15:17
Делегація педагогів з Польщі приїхала на Волинь привітати колег із прийдешнім професійним святом.
Урочистості з нагоди Дня працівників освіти, який в Україні відзначають у першу неділю жовтня, відбулися у Луцьку 3 жовтня.









Привітати освітян прийшли представники влади. Зокрема голова Волинської облради Володимир Войтович зазначив, що «нашого волинського вчителя, який зарекомендував себе на найвищому рівні на тих чи інших конкурсах, олімпіадах, у нашій державі уявити наш поступ вперед – волинської освіти – просто неможливо». Тож він подякував освітянам за почуття відповідальності та обов’язку.


«За ці роки мене переповнює одне почуття: почуття вдячності за те, що ми в нашому середовищі можемо гори перевернути, щоб було добре підростаючому поколінню і щоб було чисте сумління перед нашою державою і перед батьками», - зазначив голова облради.


Він також подякував й управлінцям відділів освіти, які генерують ідеї у цій сфері і втілюють їх у життя.


До привітань приєдналися заступник голови Волинської ОДА Олександр Курилюк, голова федерації профспілок Волинської області Іван Карпомиз, начальник управління освіти і науки Волинської ОДА Олександр Хомич та голова обласної організації профспілки працівників освіти і науки України Василь Грановський.

Окрім того, на святі була присутня делегація педагогів та керівників освіти Бартошицького повіту Вармінсько-Мазурського воєводства Республіки Польща.
Тож після привітань, для усіх присутніх творчі колективи області влаштували святковий концерт.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
вчителька Показати IP 3 Жовтня 2012 19:02
Якби управлінці свої "генеровані ідеї" ще й показали, як втілювати - ціни їм не було б. А то сидять і папірці придумують
Для Вчительки до вчителька Показати IP 5 Жовтня 2012 18:12
Анегдот про Вас: -Вовочка ты кем будешь на Новый год; - Марья Ивановна, я го*ном буду. Вы всё будете праздновать, а я сяду под ёлкой и буду вонять. Я вам устрою праздник)))
Світлана Показати IP 3 Жовтня 2012 21:18
Від усієї душі, серця та розуму хочеться подякувати організаторам свята. Вони подарували освітянам незабутні години народної пісні та танцю. Дійсно, коли заклопотаному освітянину є можливість приділити настількі багато часу культурній спадщині нашого народу? Понад три години поспіль, на одному диханні заворожена зала спостерігала епохальне дійство. Ще довго гості заходу будуть згадувати пережиті відчуття!!!
Чеширский Кот до Світлана Показати IP 7 Жовтня 2012 13:24
Фу-фу, совком потянуло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus