USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку покажуть «мистецтво у русі»

11 Вересня 2012 16:03
Молода художниця під псевдонімом Небо Міріам презентує свої роботи у своєрідний спосіб: пересуваючись головними вулицями Луцька.

Про це інформує сайт СМГО «Молодіжна платформа».

Проект під назвою «Doнести» у формі своєрідного перформансу стартує на початку вулиці Лесі Українки о 17.00 16 вересня. А завершиться хода на Театральному майдані.

Як повідомили організатори, метою проекту є створення альтернативи пасивній галерейній виставці. Тож, своє «мистецтво в русі» у межах проекту «Doнести» покаже молода художниця під псевдонімом Небо Міріам.

На переконання організаторів, традиційна презентація творчості – абсолютно безсила та недієва. Тому вони вирішили піти іншим шляхом, геть від задушливих звичаїв, які уже всім набридли. «Тільки безперервний рух і вдосконалення зроблять життя цікавим», ‒ упевнені ініціатори проекту.

Оскільки організатори обіцяють, що захід відбуватиметься просто неба, участь у дійстві зможуть взяти випадкові перехожі.

Авторами проекту «Doнести» стали двоє мистецтволюбів під псевдонімами Сергій Нескажу та Небо Міріам. Захід відбудеться за підтримки СМГО «Молодіжна Платформа» та директора видавництва «Ініціал» Віктора Федосюка.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Слово правди Показати IP 12 Вересня 2012 15:51
рано їй ще називати себе художницею...
на звороті до Слово правди Показати IP 13 Вересня 2012 22:16
Ким тоді?розтлумачте мені як жити цій дівчині.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus