USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку показали неотрадиціоналізм у картинах. ФОТО

26 Квітня 2012 14:55
Персональна виставка живопису члена Національної Спілки художників України та члена Спілки художників Республіки Польща Віктора Хаджинова відкрилась 25 квітня у виставковій галереї Волинської організації спілки художників.
Про це пишуть Відомості UA.
У своїх творах автор демонструє вміле балансування поміж предметним фігуративним та безпредметним абстрактним малярством. Образи на його полотнах далекі від реалістичного трактування форми, проте й беззастережно не розчиняються у безпредметності.


Творчість художника – яскравий приклад сучасного новаторського фігуративного мистецтва. Живописні полотна художника демонструють глибоко переосмислені принципи образного та пластичного формотворення, що співвідносяться із еволюційними тенденціями прогресивного напрямку сучасного малярства, який інколи визначають як неотрадиціоналізм.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
KLop Показати IP 26 Квітня 2012 15:52
Мазня!!!!!!!!!!!!
Александр Показати IP 26 Квітня 2012 16:32
"Живописні полотна художника демонструють глибоко переосмислені принципи образного та пластичного формотворення, що співвідносяться із еволюційними тенденціями прогресивного напрямку сучасного малярства, який інколи визначають як неотрадиціоналізм". Понятно, что форма "глубоко переосмыслена". Возможно, что и содержание))А как воспринимается это переосмысление с точки зрения своей востребованости у поклонников творчества художника?
естет Показати IP 26 Квітня 2012 16:57
БРЕД?????
) Показати IP 27 Квітня 2012 09:51
у него поклонников нет

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus