USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У Луцьку - все ще хмарно та вітряно

27 Березня 2012 17:03
Вітер дещо стихне, однак лишиться не менш холодним. Хмарний день, увечері можливий слабкий дощ – така погода очікує на лучан завтра, 28 березня.

Про це інформує Український гідрометеорологічний центр.

Уночі та зранку покажчик термометра сягатиме 4…5 градусів тепла. Буде хмарно. Удень та ввечері температура повітря підніметься до 10…11 тепла.

Ввечері можливий слабкий дощ. Вітер – північно-західний, 4-5 м/с.


28 березня православна церква шанує мученика Агапія.
У деяких народних джерелах день цей називається Лісовим ухож’єм, тому що з особливою пошаною треба було відзиватися про ліс. Мовляв, той «був годувальником і поїльцем селян: давав гриби, ягоди, дичину і м'ясо, трави цілющі і коріння корисне».
За народними прикметами 28 березня прилітають чайки, їх поява - ознака близького тепла. Раніше примічали, якщо чайка прилетіла, так і лід зійде.
Спостерігали за поведінкою чайок: якщо вони багато купаються – до непогоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus