USD 41.46 41.80
  • USD 41.46 41.80
  • EUR 41.50 41.70
  • PLN 10.60 10.80

У луцькому зоопарку будують пташине місто. ФОТО

19 Липня 2013 12:56
Пташине містечко будують у луцькому зоопарку, – інформує «Волинська правда».

«Не чекаючи фінансових вливань, ми самотужки намагаємося розбудовувати наш зоопарк.

На черзі – відкриття пташиного містечка. Уже звели один відкритий вольєр. Поки там живуть декоративні кури різних порід. Незабаром туди ж підселимо і цесарок.

Будуємо ще один вольєр – для павичів. Він буде високим, просторим. Якраз, щоби птахам було де розгулятися і показати себе відвідувачам у всій красі», – пишуть у соцмережі працівники звіринцю.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
звір'ята Показати IP 19 Липня 2013 14:09
спочатку ми думали що це буде зле але не буває так зле щоб на добре не вийшло ми думали що це будуть великі державні гроші буде тендер звикло переможе чорнуха і ко гроші розпіляють а нам поставлять консервні китайські двері але господь зглянувся на нас його вірних невільних тварів та послав нашому керівництву розум зробити все самим своїми силами пташки попередили хлопців щоб робили добре бо відклюють їм причандали ті послухали і робота йде може буде все добре

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus