USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Києві відкрили виставку мертвих тіл. ВІДЕО

12 Вересня 2012 11:55
Серед експонатів виставки ‒ ілюстрації людської анатомії, яка постраждала від куріння, ожиріння або ж інших пошкоджень, які можуть бути викликані зневагою до власного тіла.

Про це пише «Українська правда. Життя».

Відвідувачі експозиції зможуть порівняти здорові легені з чорними, які постраждали від куріння. Пошкоджений зразок є доказом того, що деякі люди більше піклуються про свої автомобілі, ніж бережуть свої тіла.

Експонати, представлені на виставці «Таємниці тіла», надає біотехнічна лабораторія, розташована в Китаї, яка займається інноваційними дослідженнями в технології пластинації. У цій лабораторії зразки тіл виробляють, зберігають і надають для медичних навчальних закладів та широкого загалу з освітньою метою.

Пластинація зберігає тканини тіла незмінними завдяки використанню рідкого силікону, який після обробки твердне. Кінцевим результатом є прогумований екземпляр, що зберігає кожну клітину тіла і повністю демонструє складність організму ‒ кісток, мʼязів, нервів, кровоносних судин і органів. Підготовка зразка, який є цілісним тілом, може зайняти понад рік. До всіх тіл ставляться з особливою повагою і обережністю.
Для відвідування виставка буде відкрита до 23 грудня на території НСК «Олімпійський».
Вартість вхідного квитка для дорослих (18-64 роки)‒- 135 гривень у будень і 155 гривень у вихідні.
Підлітки (12-18 років) та люди похилого віку (65 років і старші) заплатять за квиток 105 гривень, а студенти ‒ 110 гривень.
Діти (3-12 років), але обовʼязково в супроводі дорослих, можуть побачити експонати за 50 гривень.
Шкільні та студентські групи (від 15 осіб) можуть потрапити на виставку за 75 гривень з людини, а сімейний квиток (2 дорослих та 2 дитини) коштує 350 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus