USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Ківерцях хочуть заборонити обгороджувати могили

30 Жовтня 2012 17:42
У Ківерцях можуть заборонити встановлення огорож на кладовищах задля економії місця. Також на цвинтарях міста, ймовірно, висаджуватимуть лише низькорослі рослини.

Про це повідомляє сайт «Ківерці. Неформатний сайт міста».

Так, міська рада Ківерців може прийняти документ, який має назву «Положення про порядок надання ритуальних послуг на території міста Ківерці».

Відповідно до проекту документу, забороняється встановлення огорож на кладовищах з метою раціонального використання земельних площ.

Також пропонується дозволити висадку зелених насаджень лише низьких форм росту, щоб запобігти засміченню кладовищ.

Окрім цього, мерія може взяти на себе відшкодування матеріальних збитків в разі осквернення могил, місць родинного поховання, навмисного руйнування чи викрадення колумбарних ніш, намогильних споруд та склепів. Щоправда, це робитиметься за рахунок осіб, які вчинять вандалізм.

А от якщо намогильні споруди зруйнуються під впливом природних чинників, то їх відновлення здійснюватиметься за рахунок громадян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Наталка Показати IP 30 Жовтня 2012 18:08
ЦІКАВО..а як міська влада Ківерець відшкодує матеріальні збитки, якщо не знайдуться вандали,що зруйнують місце поховання? Вот і висновок: НІЯК! Не дай Бог старенькій бабусі за останню гривню відновлювати пошкоджений вандалами пам"ятник.... Нехай краще приймають положення, в якому передбачать відшкодування збитків, у разі не знаходження осіб, що вчинили вандалізм на цвинтарі!
Майже труп Показати IP 30 Жовтня 2012 18:16
3.7. З метою раціонального використання земельних площ, відведених під кладовища, забороняється встановлення огорож на кладовищах. ДЕ ТУТ СКАЗАНО ПРО ТЕ ЩО НЕ МОЖНА ОГОРОДЖУВАТИ САМЕ МОГИЛИ?????
Exaboto Показати IP 30 Жовтня 2012 19:57
Не розумію на біса взагалі ті огорожі втановлюють. Від вандалів вони точно не врятують. Я думаю це пережиток совковщини.
Элезіум Показати IP 30 Жовтня 2012 22:01
Мотивація: "з метою раціонального використання земельних площ" свідчить про те, що у цьому регіоні передбачаєть різке збільшення смертності ( хтось це прорахував) Це викликає необхідність настороженості жителів і пошуку тих, хто призупинить масовий падіж населення. Керівництво цей факт приховує. Необхідно шукати тих, хто цього недопустить.
тиць-здиць Показати IP 31 Жовтня 2012 10:44
Бояться, щоб покійники не порозбігалися

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus