USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.55 41.85
  • PLN 10.60 10.80

У Горохові на святкуванні Дня міста заборонили горілку. ФОТО

14 Червня 2013 09:41
У Горохові, який відзначив 773-річчя з дня створення, на День міста у літніх кафе, мер заборонив торгувати горілкою та іншими міцними спиртними напоями, - лише слабоалкоголкою і пивом.

Попри заборону розпиття міцних спиртних напоїв, у місті на день свята знайшлися такі, кого оковита добряче підкосила. Утім такий запобіжний захід, на думку мера Віктора Годика, все одно дав позитивний результат у вигляді меншої кількості нетверезих горохівчан.

Варто зазначити, що попри будній день, центр міста був заповнений вщент. Горохівський міський голова зауважив, що вирішили не переносити святкування на вихідний, адже не хотіли порушувати традицію відзначати день Горохова у Вознесіння. Як виявилося, мер був правий.

Батьки з дітьми мали можливість відпочити і порозважатись досхочу. Велика кількість атракціонів тому сприяла. Тут можна було постріляти в тиру, покидати дротиками у кульки, спробувати силу удару, пострибати на батуті, попідлітати на канатах догори, поз’їжджати з гірок, покататися на поні чи кареті тощо.

Також на святі діяли виставки, відбувся конкурс малюнків, а ближче до вечора, святковий концерт місцевих виконавців та з усієї Волині. Були і подарунки іменинникам: народний депутат Сергій Мартиняк передав сертифікат на євроконтейнер, як зазначив помічник нардепа Олександр Пиза, аби місто було чистішим.

Найдостойніший людей міста нагородили грамотами і призами. Загалом мешканці Горохова залишилися задоволені святом. Кажуть, такої позитивної атмосфери ще не було.

Зауважимо, на свято у місті відкрили фонтан.


































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus