USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У драмтеатрі пояснили, чому «не пустили» Подерв’янського

14 Листопада 2012 16:49
Постановки п’єс Подерв’янского не було у драмтеатрі через орендну плату за приміщення.

Про це у коментарі «ВН» розповів заступник директора з адміністративної частини Волинського академічного театру імені Т.Г.Шевченка Ігор Власюк 14 листопада.

За словами Ігоря Власюка, він зустрічався з організаторами заходу і розповів їм про приміщення та орендну плату за нього. «Коли вони особисто зі мною розмовляли, взнали за оренду приміщення ‒ не підійшло», ‒ зазначив він.

Окрім того, Власюк додав, що спочатку п’єси планували «поставити» у кінотеатрі «Промінь». «Пішла реклама навіть, почали робити квиточки», ‒ розповів він. Однак, через те, що «Промінь» «стає на ремонт», у закладі дали «відбій».

Тож, врешті організатори знайшли і третє приміщення, яким став Палац культури Луцька. Однак, хоч спочатку у Луцьку планували «поставити» дві п’єси Подерв’янського «Сни Васіліси Єгоровни» та «Павлік Морозов», для декорацій другої у новому приміщенні не вистачило місця. Саме тому і не вдалося презентувати її у Луцьку.

Нагадаємо, вистава «Сни Васіліси Єгоровни» Леся Подерв’янського відбулася у Луцьку вчора, 13 листопада.

«Взагалі, якщо бути відвертим, у Києві і всіх решта містах в театрі ця вистава не була поставлена. Вона була поставлена тільки на кіноконцертних площадках», ‒ підсумував Ігор Власюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Чеширский Кот Показати IP 14 Листопада 2012 17:02
"Не верю" (с). До последнего народ думал, что представление будет в драмтеатре, и тут за пару дней стоимость аренды не подошла? "Не верю".
не театрал Показати IP 14 Листопада 2012 17:10
Пояснення завжди можна знайти і прилаштувати до факту. - Хто винен? - Невістка. - А її дома немає. - А ось висить її плахта. А, цікаво, якби театр і його керівництво були зацікавлені в Подеревянському, чи не можна було дійти згоди? Скажімо, через торги, зменшення театрального тарифу? Вважаю, що можна. А таке пояснення примітивне, як граблі. Ось - аналогічне: чому перед виборами провладні кандидати в депутати могли виступити в нормальних приміщеннях перед широкою аудиторією, та й ще з подачі влади, та й ще в супроводі влади? А інші виступали перед трьома чоловіками в собачатнику, чи в барі, де працює 5 людей? Коментарі тут, вважаю, зайві. Ось вам і "причини". Головне - бажання.
Лучанин Показати IP 14 Листопада 2012 18:21
У нас ,як в біблії:Перетвороли духовні храми на торгові точки,де продають нікому не потрібні речі ,які вийшли із вжитку!!!
Александр Показати IP 14 Листопада 2012 20:46
Это в "духовном храме" вы хотите увидеть этот идиотизм?)) успех пьес этого господина зависит от виртуозности "артистов" произносить матерные фразы, а их философия сводится к констатации неоспоримого факта, что все телки хотят трахаться, а мужики- пить портвейн)) так что браво драмтеатру!
Exaboto до Александр Показати IP 15 Листопада 2012 08:58
+100
Чеширский Кот до Александр Показати IP 15 Листопада 2012 11:18
АлександрУ - почему такой упрощенный подход. Это сатира, да с использованием ненормативной лексики, но именно такую речь мы слышим, и в вагоне, и в больнице, и в котельной, и кругом.
Александру Показати IP 14 Листопада 2012 23:13
Ви плітете повну маячню,коли вважаєте,що-все телки хотят трахаться, а мужики- пить портвейн!Ось саме вам було б корисно подивитися цю п"єсу,в якій висміюється ця хибна філософія!!!
Александр Показати IP 15 Листопада 2012 14:58
Тому, кто мне советует: нет, это вам ее полезно посмотреть, говорю как спонсор ее постановки в ночном клубе Crystal Hall в Киеве)) В областной драмтеатр только больная фантазия таких "ценителей" могла занести этот бред. Хотя вполне денежный, как и любая порнография)). А для уважаемого Кота: мы еще в жизни и сексом занимаемся, у нас есть гемморой, гомосексуализм, растление несовершеннолетних, расчленение трупов...
Чеширский Кот до Александр Показати IP 15 Листопада 2012 15:25
Разве все выше Вами перечисленное, не находит отражения в произведениях других авторов? Или в театрах только патриотические пьесы ставят? Да, Подеревянський не для всех, не для широкой публики, но ведь это сатира, а не драма. Впрочем, у каждого своя точка зрения и это вполне нормально.
Александр Показати IP 15 Листопада 2012 15:12
Я представляю реакцию режиссера драмтеатра на первую реплику персонажа, потрясенного мощью собственной индивидуальности: "Это п...ц, тело, б...ь, я е..у, как у бога", которая должна вызвать коллективный восхищенный стон зала и сразу определить концепцию диалога зрителей-ценителей с артистами, как высмеивание "хибной філософіі" про телок и мужиков)).
Чеширский Кот до Александр Показати IP 15 Листопада 2012 15:26
Таки да, это пародия на самовлюбленных придурков, которые тащатся от себя. Кстати, эта фраза вызвала хохот.
Павлик МАРОЗОВ Показати IP 15 Листопада 2012 15:39
О зоо, о некрофіли...майже як у Подеревянському Гамлеті: о бл*дська Данія!!! Також поділяю думку щодо непристосованності облмуздрамтеатру для показу п*єс цього цілком адекватного українця. Це майже як Шекспіра демонструвати в полі чи лісі...Висновок:лише 0,001 відсотка населення обласного центру морально, духовно і фізично досягли того рівня, щоб дивитися вживу сценізовані твори Леся П. Памятаєте, як описували сцену "ЖенитьбЫ" Гоголя часів розквіту НЕПу Ильф и Петров. Ну не доріс ще Луцьк до Подеревянського, ой не доріс:))) P.S. Напевно тут винуваті все ж таки оті ковельські, к-кашмарські та старовижівські К А Ц А П И, які заполонили нащ Луцьк! Правду говорю ж, ну!
Александр Показати IP 15 Листопада 2012 15:50
Понятное дело. А если б он еще стал на четвереньки и начал биться головой об пол было б еще смешнее...
Александр Показати IP 15 Листопада 2012 15:55
Павлику: раскройте тогде еще правду от том, где же компактно собирается или проживает этот 0,001% населения областного центра?
Подерв’янський Показати IP 15 Листопада 2012 21:08
З ума сошетшому АЛЭКСАНДРУ: Где проживают? Где,где? В пи.де!!!!!!!!!!!!!!1
Александр Показати IP 16 Листопада 2012 10:20
Для Кота: видите "наслідки"?)) Думаете все еще - сатира?))
) Показати IP 27 Листопада 2012 14:55
луцк был потрясен столь мощным слэнговым андеграундом...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus