USD 41.45 41.78
  • USD 41.45 41.78
  • EUR 41.60 41.90
  • PLN 10.65 10.87

У День Валентина у Луцьку «гойдали» закоханих

15 Лютого 2013 08:31
14 лютого в арт-галереї «Луцьк» відбулася «гойдалка» для закоханих. Це культурно-мистецька акція для тих, хто бажав День Валентина провести нестандартно. Своєрідне поєднання поезії, кіно, музики та образотворчого мистецтва – так характеризують дійство організатори.

Відвідувачів неформального дійства на вході вітав Амур. Зайшовши до середини, найперше притягує погляд художня виставка. Власне, з неї і почалося відкриття «гойдалки».Роботи виконані різними техніками на одну тему - кохання, заворожують своїм розмаїттям. Ця експозиція – хороший шанс для молодих художників, показати свої роботи, то ж і подивитися було на що.






Наступним етапом заходу став виступ гурту «Джексон крек» гурту-початківця, який грає інструментальну музику.

Також у програмі «гойдалки» - фільм Еторре Скола «Бал», який, як стверджували організатори заходу, в кінотеатрах не побачиш. Окрім цього читали поезію на тему кохання та були різноманітні конкурси і забави.


Співорганізатор дійства Альона Приймачук каже: «Мета «гойдалки» - нести мистецтво таким яким воно є до людей, тобто бути ближчим до людей. У нас немає якогось певного напрямку живопис чи це поезія. Ми це все намагаємося вмістити у таку собі маленьку планету. І нам це подобається… Чому «гойдалки», бо це як у дитинстві бувають сумні моменти, а бувають позитивні. От ми в той момент, коли гойдалка на піку і ти на самому верху, і всі такі маленькі, а ти ніби на вершині всесвіту».

Вхід на дійство був вільним, але як кажуть організатори – прийшли ті, кому це справді цікаво.

Так, відвідувачка заходу Марія каже, що відвідала «гойдалку», оскільки це захід робить молодь, і тут основна ставка на емоційне навантаження, а це ще один доказ, що місто живе.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ірина Показати IP 28 Лютого 2013 18:43
Друге і останнє фото - жах!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus