USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

«Титанік» відкриють для відвідувачів. ФОТО

29 Березня 2012 09:36
В Ірландії відкриють інтерактивний музейний центр, який відтворює інтерʼєр та будову «Титаніка».
Про це повідомляє «Gazeta.ua».
У Белфасті, на тому місці, де колись збудували сумнозвісний корабель «Титанік», 31 березня відкриється музейний центр ‒ Titanic Belfast Visitorʼs Center ‒ який повністю, в деталях та експозиціях, відтворює інтерʼєр та будову легендарного лайнера.




На збудування інтерактивного музею було витрачено 157 мільйонів доларів.



На пароплаві, який затонув 14 квітня 1912 року, у першому ж та єдиному своєму рейсі, зможуть погостювати усі бажаючі: завдяки використанню високих технологій, відвідувачі ніби побувають на «Титаніку» в реальному часі.

Нагадаємо, нещодавно широкій публіці було також презентовано найновіші фотографії назавжди похованого під водою лайнера та речі, які були забуті пасажирами.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ждлорпав Показати IP 29 Березня 2012 09:37
А ДЕ ФОТО????????????????????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus