USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

«ТойХтоПройшовКрізьВогонь» показали без Іллєнка. ФОТО

15 Лютого 2012 11:12
У Луцьку у кінокомплексі «Адреналін» презентували фільм «ТойХтоПройшовКрізьВогонь». На зустріч з глядачами завітали представники творчої групи та продюсер кінострічки Андрій Суярко.

Варто зазначити, що лучани з нетерпінням очікували показу фільму в кінотеатрах міста. Навіть організували в соціальній мережі «Facebook» флеш-моб. А саме: закликали зателефонувати до керівників кінокомплексу «Адреналін» з проханням показати цю стрічку.

Зрештою, 14 лютого в розважальному закладі відбулася перша демонстрація стрічки «ТойХтоПройшовКрізьВогонь».

Аби переглянути кіно, на прем’єру завітали представники влади та депутати міської ради. Зокрема начальник управління культури муніципалітету Тетяна Гнатів та начальник відділу охорони культурної спадщини Сергій Годлевський, який смакував соком разом із головою «молодіжної» комісії міськради, депутатом Павлом Данильчуком.


Депутат Луцької міськради, «фронтовик» Олександр Пиза прийшов на кіно із сином, а позафракційний Андрій Калахан не оминув нагоди сфотографуватися на фоні афіші кінострічки.


Також на перегляд фільму «висадився» багаточисельний журналістський десант. Вперше побачити «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» прийшли головний редактор газети «Вісник і К» Євген Хотимчук та його син Тарас, багаторічний керманич газети «Сім’я і дім» Іван Корсак та інші.


Екс-голова обласної ради Василь Дмитрук, начальник волинського підрозділу ЗАТ «Датагруп» Анастасій Мельничук та громадська активістка Оксана Лойко теж вирішили переглянути новинку українського кінопрокату.


Перед початком демонстрації фільму перший віце-мер Святослав Кравчук подякував творчій групі за візит до Луцька. Він висловив впевненість, що ця кінострічка дасть можливість оцінити переваги українського кіно. «В нас є домовленість, що фільм також покажуть у кінотеатрі «Промінь», - додав посадовець.

Прес-аташе стрічки Дмитро Іванов розповів, що в обласному центрі Волині планували перший раз показати фільм під час польсько-українського фестивалю «Бо». «Але через певні технічні проблеми це не вдалося, тому ми виконуємо обіцянку», - зауважив він.

Водночас Іванов повідомив, що режисер Михайло Іллєнко не зміг приїхати до Луцька через проблеми зі здоров’ям. «Але впевнений, що він завітає до вас та зустрінеться з глядачами», - відзначив прес-аташе.

Продюсер фільму Андрій Суярко подякував представникам муніципалітету за підтримку в організації демонстрації стрічки. «Вони кажуть, що він такий гарний. Хоч і не бачили його», - пожартував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
анонімус Показати IP 15 Лютого 2012 12:42
хто бачив? поділіться враженнями)
цікавлюсь Показати IP 15 Лютого 2012 12:59
відвідувачі купували квитки чи просто злетілись на "халяву"?
Алєкс (Знавець ситуації) до цікавлюсь Показати IP 15 Лютого 2012 16:57
Ні, приходили по запрошеннях.) З 16.02.почнеться офіційна премєра в кінотеатрі. Надзвичайно сильний фільм - усім рекомендую, хто є поціновувачем культурного кінематографу.
Лучано Показати IP 15 Лютого 2012 13:14
Ви нам показали фізіономії чиновників. Дякуємо. Але так і не сказали - прості лучани і волиняни зможуть це кіно подивитися? Чи ні? Вже чи коли?
Глядач Показати IP 15 Лютого 2012 13:29
Фільм –супер! А на прем’єру приходили по запрошеннях!
Лю Показати IP 15 Лютого 2012 13:53
Фільм транслюватимуть в Адреналіні щодня о 17.30 протягом тижня. Квитки в будні 20 грн. на вихідних - 30 чи 35. Шукайте інформацію на сайті кінотеатрів, а не в коментарях.
Taras Tronka Показати IP 15 Лютого 2012 18:15
Багато інформації про прокат - на офіційній сторінці фільму у Фейсбуку: https://www.facebook.com/FIRECROSSER відгуків і рецензій вже море - і більшість дуже позитивні. Забиваєте в пошук - і маєте :-)
Була Показати IP 16 Лютого 2012 19:37
Фільм СУПЕРОВИ! Не пропустіть можливості подивитись його!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus