USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.65 41.90
  • PLN 10.65 10.87

Театрали складали «Уклін Тарасові». ФОТО

6 Березня 2013 08:59
Народні аматорські театри Волині демонстрували лучанам спектаклі за творами Тараса Шевченка 5 березня у Луцькому будинку культури.

Вони виступили в рамках днів культури і мистецтв «Уклін Тарасові», що присвячені 199-річчю з дня народження Тараса Шевченка.

Так, народний аматорський театр Володимир-Волинського районного будинку культури показав лучанам театралізовану композицію «Діамант у кожусі» за уривками творів українського драматурга.







Театр-студія «Гармидер» Луцького районного будинку культури презентував одну із трьох частин містерії «Великий льох» — «Три ворони».










Ще один аматорський театр Волині з селища Колки зіграв уривок із п’єси Івана Тогобочного «Мати-наймичка» за творами Шевченка.





Крім того, в межах мистецького заходу «Уклін Тарасові» виступили соліст ансамблю «Золоте зернятко» луцького районного будинку культури Всеволод Марощук, який заспівав пісню «Бандуристе, орле сизий», та тріо «Лелія» будинку культури міста Луцька, яке виконало композиції за поезіями Тараса Шевченка.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus