USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Студенти показали один із варіантів майбутнього. ВІДЕО

31 Липня 2012 14:44
Ізраїльські студенти Академії мистецтв і дизайну Бецалель в рамках свого дипломного проекту «Погляд» («Sight») створили футуристичний фільм і показали один із варіантів майбутнього.

Про це інформує ТСН.

Короткометражка студентів Ерана Мей-раза та Даніеля Лацо розповідає про світ, де в кожної людини є власні комп'ютери, вбудовані в очі. Так, життя звичайних людей з такою технологію перетворюється у величезну соціальну мережу та певного роду гру, де зіпсоване побачення можна «хакнути» і переписати.

Зазначимо, подібним проектом на часі займається інтернет-гігант Google, а його технологія відома під назвою Google Glass - окуляри доповненої реальності.

У короткометражці представлений хлопець, який має високотехнологічні контактні лінзи. Він без проблем може гратися в іграшку, керуючи нею тільки поглядом, може приготувати їжу згідно з відеорецептом, що з'являться перед очима, може прочитати думки людей навкруг тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus