USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Спека у Луцьку відступить

20 Серпня 2012 17:32
Температура повітря у Луцьку завтра, 21 серпня, знизиться. Можливий дощ.

Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр.

Зокрема упродовж доби покажчик термометра коливатиметься у межах 19…21 градусу вище нуля, дощитиме, вітер – західний 1…3 м/с.

На заході України мінлива хмарність, короткочасний дощ, місцями грози, вітер – північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі +12...+18 градусів, удень +23...+28 градусів.

У народі за погодою цього дня визначали, яким буде січень.

Зокрема, обіцяють синоптики, наприкінці серпня є ймовірність істотного похолодання. Однак, ще на День Незалежності в країні буде тепло, лише на півдні – можливі опади.

Перші холоди прийдуть в Україну вже у вересні.
Про це розповів директор українського Гідрометцентру Микола Кульбіда, - інформує ТСН.

За його словами, до кінця місяця погодні умови будуть різними, і значне потепління на наступному тижні зміниться на помірний температурний режим. Відтак, за його словами, на початку вересня вже будуть перші прояви осені.
«З цього тижня піде зростання температур, яке розпочнеться з західних областей. Потім пошириться на всій території України. Таким чином, літо в Україну повертається в повному розумінні цього слова. Температура повітря буде максимально досягати 30-35 градусів. 30-32 – на Заході і на Півночі», - розповів Кульбіда.

Однак, за словами глави Гідрометцентру, цей процес не буде тривалим. «26-27 серпня синоптична ситуація зміниться. Зміниться на такий помірний температурний режим», - зазначив він.

Кульбіда додав, що зміна ситуації супроводжуватиметься дощами: «Хоча ми вже не чекаємо таких потужних злив, які були на початку тижня». Він зауважив, що наприкінці місяця є ймовірність істотного похолодання. На початку вересня вже будуть перші прояви осені: «Звичайно, після цього ще будуть періоди потепління, але сподіватися на спеку мабуть вже не варто», - наголосив Кульбіда.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus