USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Шимпанзе у заповіднику викрали і покусали екскурсовода

30 Червня 2012 14:56
У південноафриканському заповіднику для приматів Chimp Eden шимпанзе напали на екскурсовода, захопили його «в полон», побили і покусали.
Про це повідомляє ТСН.
Гіда – студента Техаського університету Ендрю Оберлі, який проходив у заповіднику практику з антропології – дві мавпи схопили в той момент, коли він читав лекцію для відвідувачів. Вони затягнули його за загородку, яка відокремлює стежки для людей від тварин, і тягнули Оберлі по землі близько кілометра, постійно кусаючи його за руки і вуха.
Постраждалого антрополога в критичному стані доставили до клініки міста Нельспрут, що в 300 кілометрах від Йоганнесбурга. Заповідник тимчасово закрито для відвідувачів. Його керівник стверджує, що за всю історію існування подібних інцидентів не траплялося. Відкрити заповідник планується не раніше, ніж система безпеки буде достатньо ефективною, щоб запобігти нападам тварин.
За словами фахівців, при спостереженні за шимпанзе потрібна максимальна уважність і обережність, оскільки ці мавпи досить агресивні, а їхні габарити, сила і швидкість дозволяють успішно протистояти неозброєній людині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus