USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Шевченківські дні у Луцьку відкриє театр «ГаРмИдЕр». ФОТО

4 Березня 2013 08:31
В межах обласного фестивалю «З Кобзарем у серці», приуроченого до чергової річниці з дня народження Тараса Шевченка 5 березня о 18:00 у Палаці культури міста Луцька виступатиме театр «ГаРмИдЕр».

Як йдеться на сайті театру, колектив відкриє дійство, представивши одну із трьох частин містерії «Великий льох» — «Три ворони».

У фестивалі «З Кобзарем у серці» візьмуть участь також театральні колективи із Володимира-Волинського, Рожища, Колок.

Вхід вільний!

Довідково: «Три ворони» - уривок із містерії «Великий льох». Режисер постановки - Руслана Порицька, прем`єра спектаклю відбулася 22 травня 2010 року.

Діється се в період козацької держави. Три ворони – три зловіщі та злодійні сили трьох сусідів (українців, росіян, поляків) зібралися разом.
Самознищуюча сила українців (в особі її керманичів) є безперечною фавориткою. Так їй же гнобити український нарід допомагають і польська, і російська подруги! Три народи під їхніми кігтями – ледве дихаючі.

Презентовано на Всеукраїнському фестивалі «Шевченко-фест» у Львові (3-є місце в номінації «Театральна постановка») та «Вечорі патріотичної пісні» в луцькому клубі «Майдан» (на фото)
.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus