USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Речі командира «Альфи» потрапили в музей. ВІДЕО

24 Лютого 2012 16:04
У Волинському регіональному музеї українського війська та військової техніки – нова експозиція до Дня захисника Вітчизни. Відвідувачі можуть почерпнути цікаву інформацію про командирів військовими підрозділами, що дислокувалися на території нашої області. Серед цікавих експонатів – генеральська форма командувача легендарного спецпідрозділу «Альфа», волинянина Віктора Карпухіна.

Про це повідомляє служба інформації Волинської ОДТРК
Першими оглянули експозицію ті, для кого захист Вітчизни не просто слова, а відповідальне ставлення до виконання обов’язку. Вони зібралися таким складом вперше: генерали, полковники, підполковники… Спілкувалися, згадували, а потім зустрілися із учнями Волинського обласного ліцею із посиленою військово-фізичною підготовкою.
Генерал-майор СБУ Олександр Булавін вважає, що громадяни мають знати правдиву інформацію про діяльність спецпідрозділів у різні роки, тому активно співпрацює із журналістами.
«23 лютого – це моє свято. Я починав службу, коли це було всенародне свято, називалося день радянської армії і військово-морського флоту. І я вже сьогодні казав: як би воно не називалося – День захисника Вітчизни чи день Червоної армії – це наше свято. Це – свято наших батьків, свято наших дідів, які віддали своє життя за щасливе майбуття тої держави. І із тої держави вийшла держава Україна», - каже він.
Вперше в музеї представлено генеральську форму командувача легендарного спецпідрозділу «Альфа», нашого земляка Віктора Карпухіна. Особисті речі наших земляків, подаровані музеєві. Історію не треба переписувати – її треба берегти і не спотворювати, - впевнений Олександр Булавін.
Генерал-майор СБУ переконує: «Нас учили на кращих традиціях. Треба брати все те, що краще було в радянській армії, і передавати сьогоднішнім молодим воїнам. Потрібно підіймати престиж військової служби. Тоді дівчата будуть бігати за людьми в погонах»
Нова експозиція демонструватиметься у Волинському регіональному музеєві українського війська та військової техніки протягом кількох тижнів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus