USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Провели екскурсію неформальним Луцьком. ФОТО

20 Травня 2012 14:23
Сквер на вулиці Горького, приміщення луцької рок-школи, рок-клуби, сходи обласного музично-академічного драматичного театру імені Тараса Шевченка та недобудований фонтан на Театральному майдані уособлюють неформальний Луцьк.
Про це розповів соліст гурту «Фіолет» Сергій Мартинюк під час екскурсії містом 19 травня, яку провів для усіх охочих.
Музикант зізнався, що сам – не лучанин, але живе в місті тривалий час, тому спробує показати Луцьк «своїми очима».

Найпершим місцем, яке відвідали учасники екскурсії, був сквер на вулиці Горького за Будинком побуту. Зі слів Сергія Мартинюка, тут регулярно збираються представники «давнішої» неформальної молоді. «Яка росла на творчості Віктора Цоя та інших культових виконавців 80 - початку 90-х років», - уточнив Мартинюк.


Також він додав, що доволі часто в цій місцині буває занадто брудно. «Але таке життя неформальної молоді», - промовив соліст гурту «Фіолет».



На Театральному майдані Мартинюк розповів про те, що на сходах драмтеатру постійно збирається вся неформальна молодь міста. «Вона прийшла цілу еволюцію», - додав він. Мовляв, в різні роки поблизу театру збиралися представники різних молодіжних субкультур.


Окрім цього, музика-гід звернув увагу на недобудований фонтан та пам'ятник Лесі Українці. Він повідав, що тут вправляються у майстерності скейтери та тріальщики.

Поблизу рок-клубів «Майдан» та «Оболонь» Мартинюк розповів, що в ці заклади доволі часто приїжджають відомі гурти, аби потішити лучан неформатною музикою.

В Ботанічному саду, який розташований за Палацом учнівської молоді, музикант розказував, що тут знаходиться «легендарний слоник», який декілька разів змінював колір.

Також він повідав, що поблизу ПУМу теж «тусує» неформальна молодь. Переважно скейтери та тріалісти, які знімають тут різноманітні відео.


Насамкінець Мартинюк відвів учасників до кінотеатру «Промінь», де функціонує єдина в місті рок-школа. «Нещодавно вони провели перший звітний концерт. Було дуже круто. Від 10-річного віку хлопчики до старших чоловіків мали можливість продемонструвати свої вміння», - розповів він.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Даша Показати IP 20 Травня 2012 14:44
мені дуже сподобалося) було мало!! мало!!
DMK Показати IP 20 Травня 2012 16:14
Усі охочі - то 15 людей?:)
Олександр Показати IP 20 Травня 2012 22:32
доволі часто в цій місцині буває занадто брудно. «Але таке життя неформальної молоді» ____________________ ))) Така вона, наша неформальна молодь - обсере все навкруг, нагадить, де тільки може - позабруднює, пообмальовує... Слоники легендарні... Скейтери та тріальщики... Субкультури... Сумно мені, друзі... Треба було ще "Дурнєва" запросити - там таких люблять.
АС Показати IP 20 Травня 2012 22:40
Екскурсія ???? Хто зїхав з глузду? Проведіть будь-якого приїзжого,що хоч раз був у Львові або Києві,не кажучи про Прагу чи Будапешт і Вам скажуть а -що це повна маячня і подорож для наркомана або алкоголіка його місцями блуду...
1 до АС Показати IP 21 Травня 2012 22:57
Підтримую! Сказано на 100% вірно!
Я Показати IP 21 Травня 2012 00:20
екскурсія сподобалася навіть дуже!легко та невимушено з відмінною атмосферою!Мартинюк-маладєц!)
Лекторій Показати IP 21 Травня 2012 10:20
Піариться хлопець і гурт піарить. Молодець.
О. Показати IP 21 Травня 2012 11:03
Взагалі Сергій був запрошений з ініціативи міської ради в рамках проекту "Луцьк туристичний". І ми вдячні йому за те що він відгукнувся і витратив свій ча на підтримку наших ідей.
АВ Показати IP 22 Травня 2012 16:53
Можна подумати що кожного ви запрошуєте на наркоманські місця Там всіх то 3-4 чоловіки а всі решта притягнуті за вухи фіолетові совместно з менеджєром Захарили вже цим фіолєтовим Шо немає більше кого піарити? Чи там другой інтєрєс? Не екскурсія а показуха притону для майбутніх наркоманів і алкашів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus