USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Про «Яндекс» знімуть фільм

20 Серпня 2012 16:19
Про найбільший пошуковик рунету «Яндекс» знімуть кіно. Фільм отримав робочу назву «Стартап».

Про це інформує ТСН.

Так, про творців «Яндекса» - найбільшої пошукової системи в рунеті – знімуть фільм. Сценарій до нової стрічки пише Дмитро Соболєв («Острів», «Перемир'я»), а крісло режисера займе Роман Карімов («Неадекватні люди»).
Фільм має робочу назву «Стартап». За словами продюсера Ірини Смолка, в сюжеті «Стартапу» опиниться не тільки «Яндекс» але й інші IT-компанії.

У фільмі покажуть історію розвитку цієї галузі – від її зародження на початку 1990-х до наших днів.

«У нас є приклад IPO, якому може позаздрити Facebook. Це дійсно великий успіх, і після знайомства з керівництвом Яндекса я розумію, звідки він росте», - зазначила вона.

Які актори зіграють в «Стартапі», поки невідомо. Зазначимо, Яндекс є найбільшою по виручці IT-компанією в Росії. Як окрему компанію її заснували в 2000-му році Аркадій Волож та Ілля Сегалович. Яндекс займає близько 60% ринку. Частка Google – головного конкурента вітчизняної компанії – складає понад 25,5%. У травні 2011-го року «Яндекс» провів успішне IPO на біржі NASDAQ у США.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus