USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.40 10.52

Поляки дали гроші на виставу у Луцьку. ФОТО

31 Жовтня 2012 11:58
Театр «АЛЬТЕР» приїде до Луцька з виставою «N-kvartet/Orkestr iNspiraціЇ». Вхід на захід – вільний.

Про це йдеться на сайті театр-студії «Гармидер».

У суботу, 3 листопада, лучани зможуть відвідати виставу театралів із Дрогобича. Так, у Луцькому районному будинку культури гості покажуть глядачам театральний проект, зреалізовний за принципом своєрідного міксування провідних театральних європейських технік ХХ століття.

Завдяки підтримці Генерального Консульства Республіки Польща у Луцьку вхід на захід – вільний.

У доробку дрогобицьких митців - понад 40 театральних, мистецьких, музичних, культурознавчих та соціальних проектів. Театр був учасником багатьох міжнародних проектів та фестивалів.

Варто зауважити, що трупа творить у двох напрямках: так званому, класичному (співпраця театру з професійними режисерами і акторами) та нетрадиційному, що полягає у пошуку нетрадиційного змісту, форми й засобів виразу на сцені чи на відкритому просторі.

Тож, усіх охочих, запрошують у суботу, 3 листопада о 18:00 відвідати виставу «N-kvartet/Orkestr iNspiraціЇ».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола Показати IP 31 Жовтня 2012 16:23
Був на одній з вистав "Гармидера". Хочу вам сказати- це не для розуму простої людини.Чи там якісь зомбі, чи психи, і вистава не понять про що...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus