USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Поки діти думали про Сніговика, їх вітали владці. ФОТО

4 Січня 2012 13:37
Дід Мороз та Снігуронька привітали малечу під час обласного свята Новорічної ялинки для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, у ляльковому театрі 4 січня.

Загалом у залі зібралося приблизно 250 дітлахів. Усі вони захоплено споглядали за новорічною виставою, яку виконали актори лялькового театру. Так, діти пильно стежили за пригодами Сніговика та його друзів.



Опісля вистави казкові Дід Мороз та Снігуронька урочисто запалили новорічну ялинку. У цьому їм допомогли гості свята.


Зокрема одна із головних організаторів, голова правління Волинського обласного відділення Дитячого Фонду України Олена Грінченко привітала діток із новорічно-різдвяними святами. Вона зазначила, що подібні свята у залі лялькового театру проводяться вже 20 років.

Окрім того, привітати дітлахів прийшли заступник голови обласної ради Валентин Вітер, заступник начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Валентина Загрева, митрополит Луцький і Волинський Ніфонт.



Проте, слухаючи вітання від почесних гостей, діти найбільше переймалися тим, куди ж подівся Сніговик із вистави. Про це, зокрема, розповів одинадцятирічний Михайло, який споглядав виставу.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
11-річний Михайло Показати IP 4 Січня 2012 13:45
:)
Вінстон Показати IP 5 Січня 2012 09:08
Ну і заголовок...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus