USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Показали мажорну мелодію з мінорними нотами. ФОТО

22 Листопада 2011 19:49
Волинський художник Володимир Хижинський представив свої роботи з кераміки «Мажорна мелодія з мінорними нотами».

Відкриття виставки з такою назвою відбулось 21 листопада у луцькій Галереї мистецтв.

Це – тринадцята за рахунком персональна виставка художника. За його плечима більше сотні художніх виставок – як обласних, так і міжнародних.

«Кожна моя робота несе думку, емоцію. Я не хочу нав’язуватися. На мої роботи треба дивитися і не думати, що відчував автор. Треба сприймати щось своє», - ділиться думками Володимир Хижинський.

Роботи художника виконані на високому технологічному рівні. Хижинський використовує форми, притаманні прадавній кераміці, проте виконані оригінально, емоційно та по-сучасному, - так кажуть про художника колеги та поціновувачі мистецтва.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Наталя Показати IP 22 Листопада 2011 22:06
Так звана "творчість" Хижинського - це примітивна кічуха. Тільки відсутністю художньо освічених людей можна аргументувати це явище. Вторинність фактури, форми, композиції, кольору, тощо - все це говорить про відсутність таланту, естетичного смаку.Нічого дивного, бо фундаментальної освіти Хижинський немає, у нього просто не було у кого вчитись, ну і елементарна лінь. Вироби його не мають ніякого попиту, не продаються, закінчиться виставка, підгонить він автівку і загрузить всю цю вбогість, а потім буде тихо радіти, що влаштував ще одну (1000-ну!)виставку, яка нічого не значить ні для кого.
Саша Показати IP 23 Листопада 2011 09:28
Наталя,чому ви думаєте,що ваша думка є правильною?...якщо ви чогось нерозумієте,то це сугубо ваші проблеми)..і це аж ніяк не говорить про неабияку вашу художню освідченість..Непродається))..дуже добре у нас продається ковбаса,але це факт ,що вона якісна!)
колекціонер Ярослав Михайлович Показати IP 23 Листопада 2011 10:20
Цей художник - один із багатьох провінційних амбітників. В київських чи львівських галереях ці вироби не приймають, бо вони не мають худ. цінності. Який же ідіот буде платити за них гроші? Коли є шалений вибір якісного живопису. Луцькі "художники" поза сучасним мистецтвом. ВОНИ НІЧОГО НЕ ВАРТІ. Якщо митець має хист - він продається - і це однозначно. Колекціонери його знайдуть, де б він не жив, і зароблять на ньому свій гешефт.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus