USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Погода завадила провести «Парад рушників»

5 Червня 2012 17:36
Жителі Любомля на День міста зібралися, аби провести «Парад рушників». Втім, до акції через дощі доєдналось лише декілька десятків молодих людей.

Святкування 725-річниці від часу першої писемної згадки про Любомль відбулося 4 червня. Про це повідомив організатор акції Сергій Лончук.

Мешканці Любомля зібралися на патріотичну акцію. Вони своїми тілами та вишитими рушниками стали у формі числа «725».

Дійство відбувалося на площі біля будівлі райради та райдержадміністрації. Організатори побоювалися, що акція не відбудеться через дощ. Відтак, дійство відвідало менше людей, ніж планувалось.

За словами Сергія Лончука, участь у «Параді рушників» взяло 32 мешканці Любомля. До їх числа увійшли учні та випускники шкіл міста, студенти.

Орагнізатор та ідейний натхненник акції Сергій Лончук вважає, що акція пробудила молодь. «Адже у нашому місті, на відміну від інших, не проводяться різноманітні флеш моби та патріотичні акції за участю молодих людей. Число «725», утворене з українських вишитих рушників – це наш подарунок місту на ювілей», - сказав організатор.

А на День Незалежності у Любомлі планують провести подібну акцію: тілами створять Малий герб України – тризуб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus