USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.60 41.80
  • PLN 10.65 10.87

Подвійні горизонти «Відкритої групи» - у Луцьку. ФОТО

28 Лютого 2013 09:32
Виставка робіт учасників резиденції «Granny Hall» відкрилась у Луцьку 27-ого лютого.

Дивовижні інсталяції молодих митців та учасників «Відкритої групи» заполонили Галерею Мистецтв у Луцьку. Так, 27-ого лютого в Луцьку відкрили виставку учасників резиденції «Granny Hall», що відбулась на Волині у жовтні місяці.

Під час резиденції художники жили у лоні природи та мали нагоду познайомитися між собою та створити арт-обєкти.

Зокрема, на виставці представили інсталяції Анатолія Татаренка, Юрія Білея, Антона Варги, Станіслава Туріни та лучан Сергія Торбінова і Сергія Радкевича.

До слова, Сергій Радкевич є співавтором резиденції проекту «Granny Hall», а також співорганізатором стріт-арт фестивалю Black Circle Festival.

Проект Сергія Радкевича Сreation, створений безпосередньо під час резиденції, є частковою інспірацією роботи Босха «Сад земних насолод», а зворотна сторона стулок - «Створення Світу».





Кінетичний обєкт з виявлення руху 6 Юрія Білея.
Ця робота вказує, що кожна деталь, предмет, процес, інструмент є проявом інтелектуального і духовного життя. Зокрема, автор надає особливого значення у цьому проекті таким процесам як рух, хаос, ритм, звук.




Довідково:
«Відкрита група» - це творче об’єднання молодих митців, створене у Львові з кінця 2012 року. Учасники групи Євген Самборський, Юрій Білей, Антон Варга, Олег Перковський, Павло Ковач та Стас Туріна.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ірина Показати IP 28 Лютого 2013 09:52
А що тут мистецького? У дворі моєї бабці і те краще дрова лежать
ДК Показати IP 28 Лютого 2013 12:27
не митці, їйбо...
Александр Показати IP 28 Лютого 2013 14:58
Не хочу показаться слишком умным, но, просто для "митців" и ВН: инсталляция - это пространственная (!) композиция. Это, скажем так, современная скульптупа, а не живопись. Так что "забор" еще можно рассмотреть как инсталляцию, а не забор, тем более он на разных стенах, т.е. "в пространстве", а вот нечто под названием "кинетический объект" - врядле. Но в целом, это серьезный прорыв волынского направления концептуализма.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus