USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Підпільним пальним заправили навіть бачок склоомивача

9 Березня 2012 12:27
Намагаючись незаконно перевезти через кордон запас пального без сплати мита, житель Волині оригінально використав конструктивні особливості авто.

Щоправда, в підсумку втратив і пальне, і машину, - повідомили у прес-центрі Держприкордонкомітету Білорусі.

Волинянин повертався із Білорусі в Україну через пункт спрощеного пропуску «Дивин». Чоловік вирішив провезти через кордон невеликий запас пального без сплати мита.

Коли під час огляду прикордонники почали знаходити пластикові каністри з пальним в запасному колесі, під передніми сидіннями «Peugeot» - це для стражів кордону все звично і банально. Але «хітом» огляду став заправлений пальним бачок склоомивача.

Відповідно до законодавства, такі хитрощі можуть обернутися серйозними витратами – і паливо, і авто до рішення суду прикордонники передали працівникам митниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Soldier of fortune Показати IP 9 Березня 2012 14:52
Шкода мужика. Це ж дочого довести свій люд може ця влада. Хоч тікай з країни, а хоч перевозь котрабандою російський газ в кульках для пін-понгу....
пп Показати IP 9 Березня 2012 17:57
да дійсно порушник . авто кофіскувати щоб ще бідніше був.
@ Показати IP 9 Березня 2012 21:35
Зовсім страх відсутній це ж можна згоріти самому з каністрами пального під сидінням водія, в бачку омивача скла )) ну це клоуни за тими матеріальними цінностями готові втратити своє життя .. є ж ПИЖ таксуй то ж не голий та босий.
ddd Показати IP 9 Березня 2012 22:27
да, за 100 гривень машину забрали - викине тисячі 3 шоб назад дали...Скоро почнуть в бутилках з під кокі нюхати...200 грам хліба, 20 грам масла і т.д на людину УРОДИ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus