USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Папуга заспівав про Біловезьку пущу, а слон заговорив корейською. ВІДЕО

23 Січня 2013 13:32
Мікеша так любить своїх господарів, що ладен розділити з ними ностальгію за батьківщиною. Папуга, що живе в сім'ї російських еміґрантів у Торонто, любить пісню про Біловезьку пущу. Судячи з того, як він заводить, його господарі мають неідеальний слух.

Про це інформує НТН.

А особливо подобається птаху показувати свої здібності під душем. Є в його репертуарі й інші пісні.
Слова, що нагадують людську мову, можна почути й від чотирилапих. Рудий кіт, що дитячим голосом повторює «ням-ням», став улюбленцем інтернет-користувачів. Він, ніби малюк, тримає лапами пляшечку з молоком і не приховує задоволення.

Якщо кумедні папуги й коти, що розмовляють, - вже не чудасія, то почути слова від слона люди аж ніяк не очікували. Щоправда, корейською.

Отже, слон Косик уміє казати «привіт», «сідай», «ні», «лягай» та «гаразд». Делегації журналістів, зоологів і науковців поспішають в один із зоопарків у Південній Кореї на зустріч з живим дивом.

Дослідник парку розваг Everland зауважив: «Косик, вочевидь, навчився імітувати людську мову, аби налагодити зв'язок зі своїм доглядачем».

Про слона дбає неговіркий Кім, який трохи нездужає на аутизм. За ним його улюбленець і почав повторювати слова. Багато років чоловік був єдиною живою істотою, з якою контактував велет. Австрійські науковці заявили - тварина заговорила від самотності.

Слон неймовірно зацікавив науковців. Щоб перевірити, чи справді Косик вимовляє слова, вони попросили гурт корейців прослухати звуковий файл. І ті зрозуміли, що сказав велет-балакун. А ось чи розуміє тварина сенс своїх звуків - поки що загадка.

Тепер дослідники хочуть з'ясувати, чи зможе Косик вимовляти слова чіткіше та чи вивчить нові.
Для формування звуків він встромляє кінчик хобота собі в рота.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Конрад Карлович Міхельсон Показати IP 23 Січня 2013 14:19
а чому гузя не показали-він теж тваринка,яка уміє говорити)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus