USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.60 41.95
  • PLN 10.62 10.85

Особливих дітей луцькі активісти катали на музичному автобусі. ФОТО

17 Травня 2013 15:04
Справжнє свято у музичному веселому автобусі влаштували активісти Луцька для дітей, які відвідують Луцький навчально-реабілітаційний центр.

Ідея автобуса, переповненого позитивною музикою, кульками та клоунами, зовсім не нова, проте для таких дітей це було маленьке свято, - повідомляють організатори.

Із вікон автобуса звучала гучна музика, що привертала увагу перехожих лучан. Салон був заповнений кольоровими кульками, а веселий клоун зустрічав дітей з цікавими конкурсами, подарунками і танцями.

Діти змогли розгадати кросворд, пограти у ігри всередині автобуса, за що звісно їх частували солодкими подарунками.

Наприкінці поїздки Віта Семчук та Олександр Ліванцов виконали для дітей веселу авторську пісню про сім'ю, яку співали усім автобусом.














Довідково:
Як відомо, автобус курсує містом уже другий рік поспіль. Зранку він перевозить дітей із психо-фізичними вадами, які самотужки не можуть добиратися до навчального закладу.

Щоденні перевезення відбуваються завдяки депутату Луцької міської ради, генеральному директору ПП «Західноукраїнська торгова компанія» Андрію Разумовському, який взяв на себе фінансування.
Організаторами заходу - СГО «Молодіжна Платформа», МБФ «Молодь з Місією», ВОГО «Ми+» та Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 17 Травня 2013 15:46
Молодці!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus