USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

«Оратанія» зі Львова привезла лучанам позитив. ФОТО

27 Травня 2012 10:59
Львівський гурт «Оратанія» приїхав до Луцька, аби подарувати мешканцям обласного центру свій позитивний рок. Музиканти зізналися, що на прохання «глядачів-слухачів» гратимуть навіть «негативний поп».
Виступ львівських гостей відбувся 27 травня в пивному клубі «Оболонь».
Варто зауважити, що спілкуватися з «оратанійцями» доволі незвично: хлопці невпинно жартують, тож відрізнити правду від побрехеньки часто доволі складно.
Для прикладу, хлопці розповіли, що один із учасників гурту приїхав зі зламаною рукою. «Він грати не буде. Він вже догрався», ‒ додали вони. Згодом «оратанійці» сказали, що його вкусила за руку акула, і тому кінцівка в гіпсі.
«Якщо хтось буде погано співати-танцювати, то з ним буде саме таке», ‒ з усмішкою сказав вокаліст формації Микола Собчук.
«На сцені сексу не буде. Буде позитивний рок. Якщо набридне слухачам, то гратимемо негативний поп», - не вгавали музики.
Дійсно сексу на сцені не було. Зате були пісні про кохання й не тільки, які «розбудили людей» в «Оболоні».









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Карма Показати IP 28 Травня 2012 09:34
пожалкував що прийшов музика без смислу. 7грають непогано але суті немає ніякої

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus