USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Назвали, хто забезпечить своє майбутнє. ФОТО

27 Січня 2012 10:30
У Луцьку назвали переможців мистецького конкурсу «Забезпеч своє майбутнє». Їх визначили у чотирьох номінаціях: есе, малюнок-плакат, фотографія, відеосюжет.

Про це йшлося 26 січня під час прес-конференції організаторів конкурсу в офісі облосередку «Фронту Змін».

Зі слів виконувача обов’язків голови обласної організації партії «Фронт Змін» Олександра Пизи, в українському суспільстві існує багато негараздів, які потрібно показувати. «Зокрема такими конкурсами. Мені приємно, що відгукнулися молоді люди, але хотілося, щоб їх було більше», - зауважив партієць.


Водночас Пиза подякував члену обласної ради партії «Фронт змін» Валерію Міщуку. Адж завдяки йому переможці отримають не тільки грамоти, але й подарунки.


Своєю чергою, Міщук запевнив, що й надалі підтримуватиме подібні заходи, які дають змогу розвиватися особистості людини. «Ми даємо змогу іншим побачити їх творчість. Крім цього, ми розпочали проведення акції «Здай кров – врятуй дитяче життя». Ініціатива полягає у добровільній здачі крові, яка згодом буде надана медичним закладам для лікування дітей із онкозахворюваннями», - зазначив він.



Голова молодіжного крила волинського осередку «Фронту Змін» Оксана Лойко розказала детальніше про конкурс. З її слів, роботи учасників збирали з 1 жовтня по 15 грудня. «На жаль, молодь не дуже активно долучалася до конкурсу. Ми отримали 37 робіт від 29 учасників. До речі, есе оцінювала поетеса Ольга Ляснюк, фото- та відеороботи – волинський митець Олександр Панковець, малюнки – директор Луцької художньої школи Іван Гаврилюк», - повідомила вона.


Саме ці люди переможцями конкурсу визначили: в номінації «Есе» - Ольга Дячук (Луцьк), «Малюнок» – Анастасія Павельчук (Стара Вижівка), «Відеосюжет» – Вікторія Величко та Павло Бондаренко (Луцьк), «Фотографія» – Лідія Кожевнікова (Луцьк).









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 29 Січня 2012 20:25
Валера молодець. Так тримати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus