USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

«Містери» отримали футбольні подарунки. ФОТО

23 Грудня 2011 14:51
У Волинському національному університеті імені Лесі Українки визначили «Містера математичного факультету». Ним став Олександр Зозуля, який і представлятиме свій факультет на рівні університету.

Конкурс відбувся 22 грудня у центрі дозвілля та культури ВНУ.

За першість чоловічої краси змагалися 7 учасників. Свої сили вони випробовували у п’яти конкурсах: представленні, інтелектуальному, спортивному, романтичному, а також показували свої таланти.

Оцінювали якість їх виступів журі у складі проректора з навчально-виховної роботи ВНУ Ірини Констанкевич, соліста гурту «Ювелір» та ведучого радіо «Луцьк» Юрія Кльоца, координатора студентського самоврядування ВНУ Олесі Коцовської, доцента кафедри здоров’я і фізкультури Олега Мазурчука, а також прес-аташе футбольного клубу «Волинь» Олександра Чабана.

Одним зі спонсорів свята став ФК «Волинь». Футбольний клуб організував подарунки для учасників, серед яких – і атрибутика команди.

Так, «найчоловічнішим» конкурсом був спортивний. Тут хлопці показували своє вміння поводження із футбольним м’ячем. Згодом майстер-клас показав футбольний фрістайлер Михась.

Під час інтелектуального конкурсу студентів перевіряли на знання етикету, історії свого університету. А прес-аташе ФК «Волинь» Олександр Чабан поцікавився, скільки матчів провів тренер Віталій Кварцяний за всю свою кар’єру. Як виявилось – 766.

За результатами конкурсів перемогу в номінації «Містер спортсмен» здобув другокурсник Олександр Деняк. Він демонстрував своє віртуозне вміння кататися на роликах. До того ж, Олександр – переможець номінації «Містер Інтернет». Тут він тріумфував завдяки голосуванню у соціальних мережах.

«Містером талант» став першокурсник Роман Бойко. Він підкорив присутніх грою на гітарі, авторськими піснями та імпровізованими музичними зізнаннями.

Номінації «Містер глядацьких симпатій» та «Містер романтик» дісталася Геннадію Пруцу. А найінтелектуальнішим хлопцем журі визнало Олександра Мінькача.

А першокурсник Андрій Вашкевич демонстрував ораторські здібності. Так, під час конкурсу талантів він роздумував над жіночою поведінкою. Таким чином йому дісталася перемога в номінації «Містер гуморист».

Першим віце-містером математичного став першокурсник Богдан Берекета. Він продемонстрував гарне почуття гумору під час гри у КВН. Також йому дісталась номінація «Містер дружба», яку визначали безпосередньо між учасниками.

А містером математичного факультету став Олександр Зозуля. Під час конкурсу талантів він читав вірша-гумореску, а згодом – демонстрував спортивне зізнання в коханні. Так, хлопець захищатиме честь свого факультету на конкурсі «Містер університету» 23 лютого.


Усі учасники отримали призи від ФК «Волинь». Зокрема Олександру Зозулі дістався футбольний м’яч із автографами головного тренера команди Віталія Кварцяного та гравців основи.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Імя Показати IP 23 Грудня 2011 15:15
Піарнули факультет
student Показати IP 23 Грудня 2011 16:58
я сам був присутній на цьому містері там не було нічого особливого учасники як і всі інші помилялися і це було дуже видно а на рахунок піару повністю згідний *математичний* захотів похизуватись. Вийшло не дуже
THTST Показати IP 23 Грудня 2011 19:15
Ну не знаю, мені концерт сподобався, а якщо і були якісь маленькі промашки, то це не вплинуло на загальне враження ;) Видно що готувались, думаю організатори витратили купу свого особистого часу, за що їм мій респект і оплески від глядачів)
student до THTST Показати IP 23 Грудня 2011 19:30
а на рахунок оплесків можу сказати інше мною було помічешо всього 2-3 групи людей які дійсно аплодували а на рахунок інших глядачів то в мене таке враження що вони ходять на ці містери, аби тільки відбути свою чергу
THTST Показати IP 23 Грудня 2011 19:20
І ще вітання Деняку! «Містер спортсмен», ти найкращий, слизько певно було на сцені? +100500)
student до THTST Показати IP 23 Грудня 2011 19:40
на рахунок Деняка то я з Вами цілком погоджуюсь його виступ мене приємно здивував, але він поводився доволі СКУПО, я не побачив його посмішок , чого не скажеш про інших
THTST Показати IP 23 Грудня 2011 19:50
Такий вже він є, скромняга, а поводився він трохи невпевнено напевно тому, що рідко виступає на сцені, принаймні мені так здалось...
ы Показати IP 24 Грудня 2011 00:20
маразм крепчал...
Xgirl Показати IP 24 Грудня 2011 11:46
На рахунок "піарнулись", а вам хто не дає, народ? Чому завжди така ЗАЗДРІСТЬ? Ну ви чисті Українці, ні щоб дійсно порадіти і сказати, МОЛОДЦІ готувалися, старалися ... Ех ви заздрісники ...далеко так не зайдете!!!
Daticc77 Показати IP 25 Грудня 2011 02:01
:)
Глядач Показати IP 25 Грудня 2011 12:35
Містер непоганий в порівнянні з минулим роком!Але і справді для чого було стільки пафосу,телебачення:)і великий плюс що було запрошено людей ,які виступали з інших факультеті хоч було на що подивитися!!:0)
Рома Показати IP 29 Грудня 2011 23:02
Наприклад східні танці, колишні студенти мат фака на фотках, Юля найкраща, а те що набивали видно що Андрей там виграв(хоч на конкурсі не був я), але правий нападающий фака полюбом рулив на містері, так як кожний футболісти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus