USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

На Волині визначили найкращого рибалку. ВІДЕО

3 Квітня 2012 11:18
На ковельському водосховищі відбулися змагання зі спортивного лову риби фідером в рамках відкритої першості обласної Федерації риболовного спорту. Понад 40 рибалок з Волині, Львова та Рівного виборювали звання чемпіона у командному та особистому заліках змагань. Кращим серед кращих визнали лучанина Олександра Гаврилюка.
Про це повідомляє Телевізійний центр Ковель.
На заклик Федерації риболовного спорту Волині позмагатися у вмінні ловити рибу фідером відгукнулись не лише волиняни, а й рибалки з сусідніх Львівської та Рівненської областей.
«Фідерна ловля ‒ це один із різновидів спортивної рибалки, для якої використовуються вудилища-фідери, або так звані фідерні вудилища. Взагалі це прийшло до нас із Англії, так звана донна ловля, коли клювання риби визначається шляхом підтяжки вершинки вудки і використовується при цьому годівничка з кормом, яка подається в місце лову риби», ‒ розповів представник федерації риболовного спорту Волині Дмитро Смоленський.
Щоправда, організаторів змагань дещо підвела погода. Від самого ранку в Ковелі дощило, а за таких умов кожна рибина ‒ на вагу золота. Для лову риби кожен із учасників використовує одне фідерне вудилище з одним гачком. Кількість запасних вудок не обмежується. Перемагає той, хто має найбільшу вагу улову.
Абсолютним чемпіоном відкритої першості Волині став лучанин Олександр Гаврилюк, який виловив 563 грами риби. Призерами змагань також стали львівʼянин Тарас Попівняк та волинянин Дмитро Смоленський.
У командному заліку першість вибороли «Козаки» з Луцька.
Всього учасники змагань виловили 2 кілограми 740 грамів риби, яку після завершення турніру живою випустили в річку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Василь Показати IP 3 Квітня 2012 11:34
Спасибі телевізійникам, які мокли разом з нами під дощем. Спортивна риболовля завойовує все більше прихильників серед волинян!
Всезнайко Показати IP 3 Квітня 2012 13:53
Але ж і "багато" зловили...
тиць-здиць до Всезнайко Показати IP 3 Квітня 2012 14:24
"Всього ... виловили 2 кілограми 740 грамів риби, яку ...живою випустили в річку". -А випущена риба не здохне? -Здохнути не здохне, але й того здоров’я вже не матиме. Спортсмен **єві...
серега Показати IP 3 Квітня 2012 14:01
решительно не понимаю как издевательство над животиной может быть спортом травмы то наносятся в любом случае давайте тогда еще устроим спортивную охоту с нелетальными боеприпасами ! оленю резиновой маслиной промеж глаз зарядить чтоб скопыт рухнул померять а потом отпустить - тоже спорт ёптить...
зе бест до серега Показати IP 4 Квітня 2012 08:16
серега, а ти видать, не рибак...Ну, і, я зрозумів-не мисливець. А відсутність чоловічого хоббі в чоловіка "настораживаєт"...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus