USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

На Волині врятували церкву від вогню. ФОТО

22 Червня 2012 15:34
На Волині у селі Домашів Ківерцівського району виникла пожежа в церкві. На щастя, завдяки МНСникам вдалося врятувати церкву від вогню.

Про це повідомляє прес-служба ТУ МНС у Волинській області.

Пожежа у будівлі церкви Апостолів Петра і Павла УПЦ КП у селі Домашів Ківерцівського району сталася 22 червня о 05.45. Займання виникло у куполі храму. До гасіння пожежі залучили чергову варту державної пожежної рятувальної частини №6 із Ківерець, місцеву пожежну охорону сіл Цумань та Журавичі.

Першочерговим завданням бійців МНС було не допустити розповсюдження вогню на всю будівлю. За 17 хвилин пожежу локалізували, а за годину – повністю ліквідували. Вогонь пошкодив 25 квадратних метрів дерев’яного куполу.

«Завдяки оперативності працівників МНС, церкву, яка збудована у 2008 році, вдалося врятувати від повного знищення вогнем», - повідомляє прес-служба.
Причиною пожежі став грозовий розряд. Загиблих та травмованих немає. На місці пожежі працювала оперативна група територіального управління МНС та Держтехногенбезпеки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus