USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

На Волині побільшало почесних ветеранів

20 Жовтня 2011 17:39
Волинський клуб ветеранів війни та праці «Неспокійні серця» відзначив 25-ту річницю від дня заснування. Урочистості з цієї нагоди відбулися у стінах луцького Палацу культури 19 жовтня.
На свято прибули члени клубу, запрошені гості та небайдужі до життя ветеранів люди. Один із учасників організації цього дня отримав звання «Почесний ветеран України».
Привітати членів клубу прибув перший заступник луцького мера Святослав Кравчук. «Молодь повинна вам заздрити, бо ви живете повноцінно. Це уже не клуб, а величезна родина. І у цьому – ваша заслуга», - зазначив посадовець, вручивши найактивнішим представникам «Неспокійних сердець» подяки міського голови Миколи Романюка та матеріальну допомогу.
Окрім цього, Кравчук від імені організації ветеранів України нагородив званням «Почесний ветеран України» Михайла Єрліна.
Голова клубу «Неспокійні серця» Галина Пономаренко розповідає, що уже протягом 25 років щосереди клуб збирає небайдужих ветеранів війни та праці, «дітей війни», колишніх учителів, медиків, працівників культури та мистецтв та представників інших професій.
Так, у Палаці культури члени клубу щотижня влаштовують творчі вечори, відзначають ювілеї колег, свята державної ваги. Серед представників клубу є чимало солістів, музикантів, поетів, гумористів та танцівників.
Наймолодшими гостями урочистостей стали учні Луцького НВК №26, які регулярно влаштовують творчі вечори для членів організації.
Учасниця клубу Валентина Іванова поділилася спогадами про свій вступ до «Неспокійних сердець».
«Я пропрацювала вчителем 50 років, після виходу на пенсію мені порадили приєднатися до клубу. І я ще жодного дня не пошкодувала про це. Тут – надзвичайно хороші люди. Наші учасники між собою товаришують, одружуються, знаходять свої половинки. І це – прекрасно. Єдиний недолік нашого клубу – це те, що тут дуже мало чоловіків», - з усмішкою на обличчі розповідає Валентина Іванова.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus