USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

На Волині – тепло з Італії

4 Липня 2012 17:17
Антициклон, який перебуває між північчю України та Білоруссю, «качає» на Волинь тепло з південного заходу, яке прямує з Італії.

Про це 3 липня під час наради-семінару з питань підготовки та організації жнив розповів начальник Волинського обласного центру гідрометеорології Ростислав Бондарчук.

Зокрема повідомив про погодні умови на прийдешній тиждень. «Бог дав хорошу погоду на тиждень. Антициклон, який став між північчю України та Білорусі, нам качає з південного заходу тепло, яке йде з Італії», - сказав синоптик.

З його слів, температура повітря протягом тижня сягатиме 33-34 градусів. Лише на вихідні спека трохи спаде: до 28 градусів.
«Вологість повітря знизиться. Буде легше переносити, як в інші дні. На кінець тижня всі звикнуть до тепла. З пожежною безпекою по районах - усе в порядку. Немає такої небезпеки, як в інших областях України, де по кілька місяців не бачили дощу», - повідомив Ростислав Бондарчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus